Gezichtsbehandeling

Een guasha gezichtsbehandeling is geschikt als  ontspanning of als een schoonheidsbehandeling, maar werkt daarnaast ook bij hoofdpijnen, migraine, gezichtsverlammingen, oogklachten, chronische bijholte-ontstekingen en andere hoofdklachten.

Ook kan een guasha gezichtsbehandeling toegepast worden ter verbetering van de gezichtshuid zoals bij mee-eters, puistjes en een onzuivere huid en rimpels of bij een zogenaamde "rode neus".

Een gezichtsbehandeling verzorgt de huid, bijvoorbeeld ook bij beschadiging door UV-straling of bij droogte (herfst/winter, airconditioning).

Deze zachte techniek heeft als doel om de energie-doorstroming, de doorbloeding en de lymfe-circulatie in het gezicht te verbeteren.

De gezichtsbehandeling zorgt voor een betere collageen-productie en het verwijderen van afvalstoffen en toxines.

Deze speciale techniek is vanaf 2008 door Harris Sleegers van “Guasha Opleidingen Santai” in Nederland geïntroduceerd.

 

Effecten van de gezichtsbehandeling:

De voordelen van een guasha gezichtsbehandeling zijn o.a. een betere doorbloeding, vermindering van pigmentering en bevordering van een strakke/gladde huid.

De betere doorbloeding van het gezicht geeft de huid een gezonde kleur en de versteviging van het bindweefsel geeft het gezicht een jongere en frissere uitstraling.

Door het stimuleren van de acupressuurpunten op de meridianen in het gezicht, heeft de behandeling ook een positieve invloed op de gezondheid.

Bij een guasha gezichtsbehandeling wordt gewerkt met schrapers vervaardigd uit hoorn, jade, rozenkwarts of andere edelstenen.

Je neemt liggend plaats op de behandeltafel, om zo te genieten van een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling!

Een guasha gezichtsbehandeling is niet geschikt voor mensen die botox/fillers in het gezicht hebben; door de guasha worden deze immers juist opgeruimd. De guasha gezichtsbehandeling zou wel een optie kunnen zijn in plaats van botox/fillers, omdat het de huid ondersteunt en rimpels vermindert!

 

Resultaat na 3 wekelijkse gezichtsbehandelingen.

Guasha "visjes" gezichtsbehandeling