CYCLUS THERAPIE

Wist u dat 84% van de menstruerende vrouwen zorgelijke cyclusklachten heeft? Wij zijn dat als maatschappij normaal gaan vinden, maar dat is het helemaal niet!

Natuurlijke klachten die bij de menstruatie horen, zijn milde buikkrampen, 1-2 dagen vloeien (bloedverlies) en 1-2 dagen nadruppelen en maximaal 20% energieverlies. Meer niet!

Miriam: “Ik was 40, had zware migraine-aanvallen, was uitgeput, ik had constant jeuk, ik had verschrikkelijke woede-explosies en was depressief. En dan heb ik het nog niet over alle andere klachten en ongemakken. Ik kon niet meer functioneren en moest me deels ziek melden op het werk. En thuis was het er ook niet gezelliger op geworden.

Na wat huisartsbezoekjes die nergens toe leidden, een overgangsconsulent die me niet verder kon helpen en een gynaecoloog, ontdekte ik de methode die ik nu ook zelf aanbied.

In een paar maanden tijd veranderde mijn leven weer; ik werd fitter, vrolijker, ik kreeg veel minder vaak migraine-aanvallen en ze werden minder heftig, ik werd weer mens! En daar was ik niet alleen zelf ontzettend blij mee, maar ook mijn gezin fleurde weer op.”

Wij bieden andere vrouwen graag hulp bij hun cyclusklachten of overgangsklachten. Daarom bieden wij het zogenaamde "Meten = weten" pakket aan. In een traject van 3-4 maanden, met 4 consulten, een aantal testen en een paar kleine huiswerkopdrachtjes is de kans groot dat ook jij weer lekker in je vel komt te zitten.

Meer weten? Vul het contactformulier in of bel/app/mail Miriam Weimar.

 

Men-struatie Challenge voor mannen

Ongesteld zijn, hoe voelt dat nu eigenlijk?

Nog steeds rust er een taboe op het onderwerp "menstruatie". Mannen hebben vaak wel door wat er speelt bij hun vrouw of vriendin ("je bent chagrijnig, moet je weer ongesteld worden?" is een veel gemaakte opmerking), maar het onderwerp en de klachten die de vrouw ervaart, worden vaak niet besproken. Nu mannen dit zelf ook niet doormaken, hebben ze geen flauw idee hoe vervelend het kan zijn om ongesteld te zijn. Daarom bieden wij de Men-struatie Challenge aan. Een eenvoudig apparaatje wordt met een paar plakkers en electroden aangesloten op de onderbuik van de man. Door een lichte prikkeling af te geven, kan de man ervaren hoe het voelt om ongesteld te zijn. Het apparaat is getest door 254 vrouwen, die allemaal aangeven dat de pijnprikkel, het krampgevoel en eventuele uitstraling vergelijkbaar zijn met de manier waarop zij hun menstruatie ervaren. Let op: iedere vrouw ervaart de menstruatie natuurlijk anders. Het gaat erom dat het een indruk geeft van ongesteld zijn, zodat het gesprek op gang komt en er wat meer begrip ontstaat. 

Enzo Knol ging vele mannen voor!

https://vm.tiktok.com/ZGJuo4Pao/

De Men-struatie Challenge is bij ons te boeken, voor slechts €49,- per persoon (ongeveer 30 minuten). Bij meer dan 4 personen is korting mogelijk.