CYCLUS THERAPIE

Wist u dat 84% van de menstruerende vrouwen zorgelijke cyclusklachten heeft? Wij zijn dat als maatschappij normaal gaan vinden, maar dat is het helemaal niet!

Natuurlijke klachten die bij de menstruatie horen, zijn milde buikkrampen, 1-2 dagen vloeien (bloedverlies) en 1-2 dagen nadruppelen en maximaal 20% energieverlies. Meer niet!

Miriam: “Ik was 40, had zware migraine-aanvallen, was uitgeput, ik had constant jeuk, ik had verschrikkelijke woede-explosies en was depressief. En dan heb ik het nog niet over alle andere klachten en ongemakken. Ik kon niet meer functioneren en moest me deels ziek melden op het werk. En thuis was het er ook niet gezelliger op geworden.

Na wat huisartsbezoekjes die nergens toe leidden, een overgangsconsulent die me niet verder kon helpen en een gynaecoloog, ontdekte ik de methode die ik nu ook zelf aanbied.

In een paar maanden tijd veranderde mijn leven weer; ik werd fitter, vrolijker, ik kreeg veel minder vaak migraine-aanvallen en ze werden minder heftig, ik werd weer mens! En daar was ik niet alleen zelf ontzettend blij mee, maar ook mijn gezin fleurde weer op.”

Wij bieden andere vrouwen graag hulp bij hun cyclusklachten of overgangsklachten. Daarom bieden wij het zogenaamde "Meten = weten" pakket aan. In een traject van 3-4 maanden, met 4 consulten, een aantal testen en een paar kleine huiswerkopdrachtjes is de kans groot dat ook jij weer lekker in je vel komt te zitten.

 

Meer weten? Vul het contactformulier in of bel/app/mail Miriam Weimar