Resultaten

Ik heb meerdere guasha behandelingen gehad van Miriam. Voor mij was dit een onbekende wereld dus ik ging er totaal nieuw en zonder verwachtingen naartoe. Manon en Miriam hebben een prachtige ruimte voorin hun woning. Een mooie lichte ruimte die rust en hygiëne uitstraalt. Miriam is een hele lieve, rustige vrouw die helder is in wat ze gaat doen en wat je mag of kunt verwachten. Je kunt zelf aangeven voor welke klachten je een behandeling zou willen, maar ze voelt zelf ook meteen op welke plekken in je lijf blokkades zitten. Bizar hoe spot-on ze dat kan voelen! Ik heb een chronische ziekte waardoor bij mij alles snel pijn doet. Miriam gaf elke keer duidelijk aan dat ik zelf mijn grenzen moet aangeven, want pijn moet het niet doen. Hierin ben ik zelf een aantal keer mijn grens over gegaan, waardoor ik kon merken hoeveel zo'n behandeling eigenlijk doet! Ook hierin dacht ze prettig mee als ik tussendoor in de dagen na de behandeling vragen had. Ik heb de behandelingen als bijzonder ervaren, vooral de behandelingen waardoor ik juist meer energie kreeg en mijn lichaam gestimuleerd werd in herstel. Je kunt er voor zoveel problemen naartoe, zowel lichamelijk als geestelijk. Vind je het spannend of ongemakkelijk, dat is bij Miriam en Manon echt niet nodig! Echte professionals die je kunt vertrouwen met je geest en je lijf! Ik wens jullie enorm veel succes met jullie prachtige praktijk!

Liefs Janneke

 

Ik heb bij Manon een reeks holistische behandelingen gehad. Ik was mentaal en emotioneel vastgelopen en wilde graag dingen verwerken. Zij heeft mij daarmee geweldig en liefdevol geholpen. Met gesprekken, reiki, klankschalen, edelstenen, enz. Ze geeft vertrouwen, denkt mee en weet me soms ook de ogen te openen. Ze heeft veel weten los te maken en ook geholpen om "op te ruimen". Ik ben opgekrabbeld uit mijn dal en ga nog regelmatig bij haar op de behandeltafel liggen. Gewoon om te ontspannen, in balans te komen, of bijvoorbeeld om mijn emoties weer beter de baas te kunnen. Daar kan Manon je als geen ander mee helpen! Ze is een warme, krachtige persoonlijkheid, en echt heel goed in dit vak!

W.M.

 

Na jarenlange rug- en schouderklachten kwam ik bij toeval bij Manon en Miriam terecht. Ik was niet bekend met guasha. Wel eens van gehoord, maar er geen ervaring mee. Wel nieuwsgierig, dus toch maar een afspraak gemaakt. Had ik veel eerder moeten doen/weten. Na 1 behandeling waren de klachten al een stuk minder. Daarna nog een paar vervolgbehandelingen en ik ben van mijn klachten af! Nu ga ik af en toe nog voor onderhoud, gewoon omdat ik het prettig vind en zo in "balans" blijf.

D.v.L.

 

Sinds 1 jaar heb ik meerdere guasha behandelingen van Miriam en Manon gehad. Ik ben begonnen met guasha omdat ik een zere arm had, wat door trok naar boven. Ik was al bij de huisarts geweest en doorverwezen naar de fysiotherapeut, maar die kon niets doen en vermoedde dat guasha mij zeker zou helpen. De guasha behandeling op zich is soms gevoelig, je voelt dat er iets in je lichaam gebeurt, maar het is echt een aanrader. De nacht van de behandeling zelf slaap ik nog niet echt lekker, maar de weken erna waren mijn klachten telkens echt verminderd. Een onderhoudsbehandeling is een aanrader. Echt ontspannen!

M.